top of page

ISÄNPÄIVÄMENU 13.11.
 

Catering

Tervetuloa juhlistamaan isänpäivää Hampton Bayhin sunnuntaina 13.11.
Tarjolla on kaksi kattausta täynnä herkkuja, tunnelmaa ja rentoa yhdessäoloa.

Varaa paikkasi osoitteessa: myynti@hhr.fi

1. kattaus klo 11.30-13.30 

2. kattaus klo 14.30-16.30


 ALKURUOKABUFFET
       

 

Rapusilliä (m, g)

 

Limegraavattua lohta (m, g)

 

Savustettua siikaa ja omenasellerisalaattia (l,g)

 

Paahdettua perunakatkarapusalaattia (m, g)

 

Versosalaattia ja vadelmavinegrettiä (m, g)

 

Italialaista papusalaattia (v, g, m)

 

Kymäsavutofua ja fenkolisalaattia (v, g, m)

 

Paahtopaistia ja balsamico-sipuleita (m, g)

 

Tilliperunoita (l, g)

 

Leipävalikoima ja Romesco-levitettä

 

 

PÄÄRUOKANA
 


Lihavaihtoehto:

Saltimboccaa, salviakastiketta ja parmesaanirisottoa (l, g)

 

Kalavaihtoehto:

Charmoullah-maustettua ja paistettua siikaa, kasviksia ja perunagnoccheja (l)

Kasvisvaihtoehto:

Arancinit, munakoisomuhennosta ja versosalaattia (v, m, g)

JÄLKIRUOKABUFFET

 

Suklaakakkua ja marjamelbaa (l, g)

 

Limoncello-pannacottaa (v, g, m)

 

Pikkuleipiä

 

Juustoja, suolakeksejä ja hilloa

 

Menun hinta 58 € / hlö

 

Menun hinta kasvispääruokavaihtoehdolla  54 € / hlö

Viinipaketti 38 € / hlö


VARAUKSET & LISÄTIEDOT: myynti@hhr.fi

bottom of page