top of page
Firman juhlat ja yksityistilaisuudet, valitse oma tunnelmasi

Hampton Bay on monipuolinen ja juuri sopivan kokoinen ravintola

& tapahtumatila keskeisellä paikalla hyvien kulkuyhteyksien äärellä Helsingissä.

Ravintola on toiminut monien tapahtumien ja juhlien viettopaikkana. Tarvittaessa koko ravintola terasseineen on yksityiskäytössäsi.

Hampton Bayssa järjestetty muun muassa teemailtoja, muotinäytöksiä, lanseerauksia, pr-tapahtumia, sekä juhlittu pikkujouluja, häitä, polttareita & syntymäpäiviä. Olemme olleet myös useiden tv-sarjojen kuvauspaikkana.

Ravintolan oma keittiö mahdollistaa erilaiset toiveet ja helpottaa tilaisuuden järjestämistä. Tarvittaessa keittiötilat voi vuokrata ulkopuoliseen käyttöön.

Kauttamme myös henkilökunta & esiintyjät juhliisi. 
Laita viestiä, kerromme mielellään lisää!

 

myynti@hhr.fi

YKSITYISJUHLAT

Järjestä omat juhlasi ja hemmottele vieraitasi keittiömme herkuilla. Menuvaihtoehtojemme lisäksi muunnumme moneen. Pyydä tarjous! myynti@hhr.fi

TUUNAA OMAKSI!

Hampton Bay muuntuu moneksi. Käytössäsi on merellinen ympäristö ja meillä voit varata osan ravintolasta tai kaikki tilat käyttöösi. Kesällä kattoterassi on suosittu kohde privaattijuhlille.

LIEKKITERASSIT

Tuli, tuo ihana elementti! Liekkitarassi lämmittää ja tuo upeaa tunnelmaa, jopa keskellä talvea. Kesällä terassialue nauttii auringosta ja illalla pidot vain paranee.

bottom of page